Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Firma LUBOŠ MED – TRUHLÁŘSTVÍ byla založena v roce 1992. Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou. Vyrábíme kancelářský a bytový nábytek, kuchyně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, postele, šatní skříně, vestavěné skříně a další výrobky. Zabíváme se také stavebním truhlářstvím (schodiště, zábradlí, interiérové a vchodové dveře, dřevěná okna, zimní zahrady, pergoly, obložení, rekonstrukce podkroví a další). 

  

Při výrobě používáme zásadně kvalitní materiály a komponenty od renomovaných výrobců. Disponujeme nejmodernějšími stroji pro zpracování deskových materiálů a máme rovněž kompletní strojové vybavení na zpracování masivu.

 

Většinu zakázek zpracováváme ve 3D programu na počítači a předkládáme našim zákazníkům současně s předběžnou nebo konečnou kalkulací ceny.

Samozřejmostí je zaměření na místě, doprava k zákazníkovi a montáž dokončené zakázky v předem domluveném termínu.

Zakázky zhotovujeme podle návrhu zákazníka nebo podle jeho požadavků vypracujeme návrh vlastní. Naší specialitou je výroba atypických prvků, a to i v kombinaci s kovovými díly.

Našim zákazníkům se snažíme nabídnout co nejkratší dodací termíny. Naše služby nabízíme nejen na Vysočině, ale po dohodě i v celé České republice.